TC De Pedaleurs sluiten winterseizoen af met Koersprêt proeverij!

TC De Pedaleurs sluiten winterseizoen af met Koersprêt proeverij!

TC De Pedaleurs sluiten winterseizoen af met Koersprêt proeverij!

Bij TC de Pedaleurs uit Malden staat gezamenlijk sportief fietsen in een prachtige omgeving centraal. Als moderne en goed georganiseerde wielerclub hechten zij veel waarde aan openheid, toegankelijkheid, saamhorigheid en verbondenheid. Deze waarden komen goed overeen met de waarden van Koersprêt: Skôftig saamhorig!

Het was dan ook niet moeilijk om een leuke activiteit voor de afsluiting van het winterseizoen te bedenken. Een Koersprêt proeverij in de, tot Koerskaffee omgebouwde kantine.

Er werden 3 Koersprêt biertjes geproefd: de Waaier, de Gangmaker en de Snok. Rondom de biertjes werden een aantal intermezzo’s uitgevoerd. Elk biertje kreeg een heuse proefnotitie mee vergezeld met een verenigingsthema en de nodige borrelhapjes! Ingrediënten welke onlosmakelijk verbonden zijn met gezamenlijk koersen. Alle biertjes kregen een uitstekende beoordeling. Toch stak er, waarschijnlijk mede gezien het tijdstip één bovenuit. De Snok werd bijna unaniem gekozen tot biertje van de avond. De Pedaleurs konden zich goed vinden in de rijke en robuuste smaak en het karakter van de Snok: Volle kracht vooruit, acceleratie en explosiviteit!

De proeverij werd besloten met de bekende petje op -petje af wielerquiz. De winnares ging met een Koersprêt 3-pack bierpakket naar huis.

Was het samen genieten op de fiets al een belangrijk goed, de Koersprêt proeverij heeft een nog groter saamhorigheidsgevoel gecreëerd bij de leden van TC de Pedaleurs. Met volle kracht, acceleratie en explosiviteit koersen zij vol vertrouwen het zomerseizoen tegemoet!

Store Locator is loading from Storemapper plugin...