Skoftig Saamhorig tijdens Flatlands 300 Maartje en Jolt

Skoftig Saamhorig tijdens Flatlands 300 Maartje en Jolt

Aantal van de Koersprêt ambassadeurs hebben deelgenomen aan de Flatlands300 een avontuur waar plezier, doorzettingsvermogen en saamhorigheid voor nodig is.

Hier het verhaal van de deelnemers:

Maartje & Jolt 

Begin dit jaar ingeschreven voor de Flatlands300, deze gravelrit, voornamelijk flat en dus voor ons als nieuwkomers een mooi doel en met gerichte training en voorbereiding zeker te halen.
Een rit, geen race, van Drenthe naar Utrecht, kleinschalig en een mooie test van onze skills!
Met trainingen van Folkert, techniek van Ramses en een goede opzet van fiets, lichaam en gameplan door de BeachBastards SC is dit een succesvolle dag geworden. 300 km gravel, gras, zand, paadjes en asfalt hebben wij opgedeeld in secties van 100 km. Met een gemiddelde van 20 en rust van max 20 min (verzorging door Jolien) zou de rit voor donker geklaard moeten worden. Het eerste deel hebben met 24 gemiddeld gereden, na rust en het tweede deel was dit totaal 22 km per uur geworden. De vaart zat er goed in en voor op schema. Goed eten en drinken en blijven trappen, de stukken asfalt tussendoor waren daar het ideale moment voor. De mede flatlanders haalden ons in op asfalt, wij passeerden hen weer op de meer technische stukken, dit in een gemoedelijke sfeer. Het venijn zat op het einde, wat hoogtemeters die met dik 200 km in de benen en al zeker 12 uur op de fiets toch wat pijn deden. De omgeving, het weer en de goed berijdbare gravelstroken hielpen ons er doorheen. Wat een rit, wat een ervaring, ons doel gehaald, ruim binnen de tijd, en dit met krap 3 (strand)fiets ervaring.
Op naar meer, morgen maar eens nieuw doel en plan maken!

Store Locator is loading from Storemapper plugin...