9 feiten waarom bier in blik soms beter kan zijn dan bier in fles

9 feiten waarom bier in blik soms beter kan zijn dan bier in fles

Wij produceren onze bier op blik hierbij 9 feiten waarom bier in blik soms beter kan zijn dan bier in fles:

  1. Lichtbescherming: Blikken houden licht volledig buiten, wat oxidatie en "skunky" smaken voorkomt. Flessen, vooral heldere of groene, laten licht door dat het bier kan bederven.

  2. Zuurstofbescherming: Blikken zijn luchtdichter dan flessen, wat helpt om het bier langer vers te houden door oxidatie te verminderen.

  3. Milieuvriendelijker: Aluminium blikken zijn lichter en compacter, wat zorgt voor efficiëntere transport- en recyclingprocessen. Ze worden vaker en sneller gerecycled dan glazen flessen.

  4. Koeling: Blikken koelen sneller dan glazen flessen omdat het metaal een betere geleider is van kou. Dit betekent dat je bier sneller op de gewenste temperatuur komt.

  5. Duurzaamheid: Blikken zijn minder breekbaar dan flessen, waardoor ze duurzamer zijn tijdens transport en opslag. Dit vermindert het risico op verlies door breuk.

  6. Gewichtsbesparing: Blikken zijn lichter dan flessen, wat betekent dat ze minder energie verbruiken tijdens transport, wat de ecologische voetafdruk verkleint.

  7. Compactheid: Blikken stapelen efficiënter dan flessen, wat ruimte bespaart in opslagruimtes, koelkasten en tijdens transport.

  8. Veelzijdigheid: Blikken zijn toegestaan op meer plaatsen, zoals bij evenementen, festivals en stranden waar glazen flessen verboden kunnen zijn vanwege breekbaarheid.

  9. Creatieve Marketing: Blikken bieden een groter oppervlak voor branding en grafische ontwerpen, wat aantrekkelijk kan zijn voor marketingdoeleinden.

Deze voordelen maken bier in blik een aantrekkelijke keuze voor zowel consumenten als brouwerijen!

Store Locator is loading from Storemapper plugin...