De 10 beste redenen om een biertje cadeau te doen

De 10 beste redenen om een biertje cadeau te doen

Zoek je een speciaal cadeau voor een speciaal persoon? Dan ben je bij Koersprêt aan het juiste adres! Er zijn 1001 verschillende gelegenheden waarbij je een van onze biertjes cadeau kan doen, maar in dit blog hebben wij de 10 belangrijkste op een rijtje gezet. Zo kun je een Koersprêt pakket cadeau doen voor Vaderdag of koop je een Koersprêt als cadeau voor iemands verjaardag. In dit blog bespreken we de beste redenen waarom jij een Koersprêt biertje cadeau moet doen.

1. Symbool voor vriendschap

Het symbool voor vriendschap is natuurlijk samen een biertje drinken en proosten op het goede leven! Hoe mooi is het als je dat cadeau kan geven? Door een biertje cadeau te geven maak je samen nieuwe herinneringen die je nooit meer vergeet. Het samen proeven en beoordelen van nieuwe bieren kan een leuke activiteit zijn om samen met je beste vrienden te doen. Beoordeel bijvoorbeeld de Koersprêt snok in de Untapped app en geniet, samen met je beste vrienden, van de heerlijke Koersprêt biertjes.

Snok, Twisty Tripel

2. Het perfecte kerstcadeau!

Vier jij kerst met je vrienden of familie? Supergezellig! Wanneer je aan een gezellige gelegenheid denkt, denk je natuurlijk aan een heerlijke alcoholische versnapering bij deze gelegenheid. Koersprêt pakket als cadeau is daarom geen slecht idee. Je kunt het gebruiken om een leuk surprise cadeau van te maken of gewoon, omdat je een leuk kerst cadeau wilt geven. Met de Koersprêt mixed 12 pack kun je genieten met de hele groep. Ook is het leuk om de Koersprêt Gangmaker toe te voegen aan je kerstpakket!

Gangmaker, Bubbly Blonde

3. Bijkletsen met een biertje

Het geven van bier kan een excuus zijn om samen te komen en van elkaars gezelschap te genieten. Er is toch niks beter dan samen proosten met een Koersprêt biertje? Een biertje cadeau doen is een goed excuus om even bij te praten met je vrienden of familie. Geniet van elkaars gezelschap en geniet van elk moment dat je met elkaar hebt. Maak van elke gelegenheid een feestje! Met de Koersprêt mixed 4 pack kun je samen proosten. 

Mixed, 4 pack

4. Origineel verjaardagscadeau

Als de jarige van bier houdt en het drinken ervan, is een selectie van bieren die aansluiten bij zijn of haar smaak een persoonlijk en attent cadeau. Zo is de Koersprêt Bunny Hop IPA een fruitig biertje dat je makkelijk cadeau kan geven. Dit is echt een speciaal cadeau voor een speciaal persoon. Als je groter wilt uitpakken kan je ook voor een Koersprêt mixed 8 pack gaan. 

Bunny Hop, Fruity IPA

5. Ontspannend cadeau

Bier staat bekend om zijn ontspannende eigenschappen. Met een Koersprêt bierpakket kun je jouw vrienden helpen relaxen.. Ken je iemand die het echt even nodig heeft om te ontspannen en te genieten? Door de Koersprêt Waaier 4 pack cadeau te geven kun je de ontvanger een handje helpen om te relaxen. Of het nu op de bank is of lekker met een borrelplankje buiten zitten, dit biertje zorgt ervoor dat de ontvanger weer helemaal zen wordt.

Waaier, Wavy White Beer - 4 pack

6. Cadeau voor bierliefhebbers

Voor vrienden of familie die van bier houden, is het natuurlijk leuk om ze blij te maken met een biertje. Hoe leuk is het om een biertje cadeau te geven die ze nog niet in hun collectie hebben! Geef de Koersprêt mixed 4 pack cadeau, zodat ze van elk biertje kunnen proeven. 

7. Uniek bier cadeau geven!

Er zijn vele unieke en zeldzame bieren, dit is een kans om iets bijzonders in te schenken. Een Koersprêt bierpakket is het ideale cadeau voor de vriend die biertjes verzamelt. Probeer eens de Bunny Hop!

8. Smaakmaker in de keuken

Is een familielid of een van je vrienden heel erg fan van koken? Geef dan een bier als cadeau!! Met Koersprêtbier kan je hele lekkere gerechten maken. Benieuwd welke gerechten dit zijn? Lees dan 5x de lekkerste gerechten die je met Koersprêt biertjes kan maken. Geef de Koersprêt mixed 4 pack cadeau, zodat ze kunnen experimenteren met gerechten waar jij dan misschien van mee mag genieten.

9. Het perfecte Vaderdag cadeau!

Het blijft toch altijd lastig om het perfecte cadeau te vinden voor Vaderdag. Wat moet je je vader nu cadeau geven? Een Koersprêt biertje natuurlijk! Bijna elke vader houdt wel van een biertje. Geef je vader een biertje dat echt bij hem past zoals een heerlijk witbiertje als de Koersprêt waaier.

Houdt hij meer van donker bier? Ga dan voor de Koersprêt Snok Tripel. Ze zeggen vaak dat de liefde van de man door de maag gaat. Dit geldt niet alleen voor eten, maar ook met een heerlijk bierpakket.. Zet je vader even lekker in het zonnetje met Koersprêt bier!

10. Gewoon zomaar

Een biertje cadeau geven hoeft natuurlijk niet altijd een reden te hebben, het kan ook gewoon zomaar. Een biertje cadeau geven is een origineel cadeau waar je veel in kan variëren. Met een speciaal biertje kan je echt even genieten met elkaar. Dus bestel je Koersprêt biertje en proost samen met je vrienden en familie! 

Store Locator is loading from Storemapper plugin...