Saamhorig genieten van de Tour met het Tour pakket

Saamhorig genieten van de Tour met het Tour pakket

De Tour de France is weer begonnen. Met het aanmoedigende gejuich van de toeschouwers, de piepende banden van de wielrenners en de prachtige etappes, kun je de Tour bijna proeven! Gelukkig is het woord ‘bijna’ verleden tijd met het Tour pakket. Het Tour pakket van Koersprêt is perfect om, samen met jouw ploegmaten, te genieten van de Tour.

Het Tour pakket van Koersprêt is net zo divers als de prachtige etappes. Met de heerlijke Waaier ( witbier), Bunny Hop (IPA), Gangmaker (blond bier) en de Snok (triple) kunnen jij en je ploegmaten genieten van het diverse assortiment aan Koersprêt bieren tijdens het kijken van de Tour. Bovendien vind je in het Tour pakket een exclusief Koersprêt glas waar iedere wielrenner jaloers op zou zijn! In dit blog gaan we dieper in op de smaaksensaties van onze wielrenner bieren en de saamhorigheid die het Tour pakket creëert tussen jou en je ploegmaten!

Een sprong in een wereld van smaak: Bunny Hop IPA

Het eerste biertje dat je vindt in het Tour pakket is de IPA genaamd Bunny Hop. Net als de Tour meer is dan alleen een race, is onze Bunny Hop IPA meer dan alleen een biertje. Het is een beleving! Onze Bunny Hop IPA is de perfecte smaakmaker tijdens een zonnige etappe. Dit fruitige biertje is als een heuvelachtige etappe door een prachtig landschap. Alleen dit is een echte reis door een landschap van smaken.

Binnen het Tour pakket ontvang je twee heerlijke Bunny Hop IPA’s, die perfect zijn voor de ploegmaten die van een fruitig en fris biertje houden. De Bunny Hop IPA veroorzaakt een ware smaaksensatie en is perfect om van te genieten bij een prachtige, zonnige etappe!

Bunny Hop, Fruity IPA

De gele trui van het Tour pakket: de Gangmaker blond

Misschien is het je al opgevallen, maar de Gangmaker uit het Tour pakket is de ware koploper van het bierpakket. Net als de koploper tijdens de Tour, heeft de Gangmaker blond een gele ‘’trui’’ aan. Bovendien heeft dit blond biertje de perfecte balans tussen moutige zoetheid en bittere hopheid. De Gangmaker is het perfecte biertje voor de eindsprint. Dit lichte blonde biertje zorgt voor de nodige verfrissing, tijdens de spanning van de eindsprint. 

Niet alleen tijdens de eindsprint maar ook na de etappe is dit het perfecte biertje om even tot ontspanning te komen. Gelukkig vind je van de Gangmaker ook 2 heerlijke biertjes in het tour pakket. Of je deze nu wilt delen met je ploeggenoten of voor jezelf wilt houden. Met dit blond biertje heb je een heerlijk biertje voor een prachtige etappe.

Gangmaker, Bubbly Blonde

Een verkoelende bries tijdens de Tour met het witbiertje Waaier

Het witbiertje Waaier is de perfecte manier om even af te koelen en te verfrissen. Het trekken van een Waaier door de wielrenners tijdens de Tour is een verademing voor de fietsers en dit is precies wat het witbiertje voor jou doet. Want laten we eerlijk zijn. De Tour kijken kan best intens zijn en een verfrissend witbier is perfect om even op adem te komen.

Dankzij de verfrissende elementen van kruiden en citrus in ons heerlijke witbier is de Waaier perfect tijdens een intense etappe of wanneer je zelf klaar bent met een rit. Samen met je ploegmaten een verfrissend biertje drinken na het rijden of tijdens de spannende etappes? Dan is de Waaier echt dé uitkomst.

Waaier, wavy white beer

De Snok triple: het biertje dat je door de zwaarste etappes helpt

Het laatste, maar zeker niet het minste biertje uit het Koersprêt Tour pakket, is het triple biertje Snok. De Snok triple weerspiegelt de spannende en wisselende dynamiek die een snok kan veroorzaken tijdens een etappe. Net als de spanning en opwinding die een snok kan veroorzaken tijdens de tour, zorgt de Snok triple ook voor een perfecte balans tussen spanning en opwinding.

Dit biertje uit ons Tour pakket is dan ook hét biertje tijdens de opwindende stukken van de etappe. Met de Snok triple geniet je van een sterke, maar lekkere smaaksensatie, net een onverwachte aanval of versnelling. De Tour is al enorm opwindend, spannend en bevredigend, maar met de Snok triple in je hand versterk dit intense gevoel slok voor slok.

Snok, Twisty Tripel

De Saamhorigheid van de Tour verpakt in een uniek bierpakket

Bij Koersprêt staat alles in het teken van vriendschap en saamhorigheid. Al onze bieren zijn speciaal gemaakt om van te genieten tijdens een prachtige wielerrace of na het rijden van een heerlijke rit. Ons Tour pakket is daarom speciaal ontworpen om jou en al je ploegmaten te voorzien van een heerlijk biertje. 

Bij Koersprêt zijn we ook echt van mening dat de wielergemeenschap de mooiste groep is om onderdeel van te zijn. De wereld en de mens is beter af als mensen meer zouden fietsen en dat is dan ook ons doel: zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen. Een rit samen met je vrienden is toch geweldig? En wat is beter dan na een rit prachtige verhalen te vertellen onder het genot van een lekker biertje?

Het zijn al een paar mooie etappes geweest en we kunnen niet wachten wat de Tour nog meer voor ons in petto heeft. We wensen je veel plezier met kijken en vergeet niet een heerlijk Tour pakket te bestellen!

Store Locator is loading from Storemapper plugin...