Annemiek van Vleuten viert laatste race met low-alcohol bier voor het goede doel.

Annemiek van Vleuten viert laatste race met low-alcohol bier voor het goede doel.

Annemiek van Vleuten viert laatste race met low-alcohol bier voor het goede doel

Op vrijdag 10 september heeft Annemiek van Vleuten haar laatste rit gereden in Arnhem tijdens de Simac Ladies Tour. Na jarenlang succes en ontelbare wedstrijden gewonnen te hebben, heeft Annemiek nu echt afscheid genomen van de professionele wielersport. Voor het afscheid van Annemiek heeft het team van Koersprêt, in samenwerking met haar eigen team Movistar, een uniek en limited edition biertje uitgebracht: Chapeau Champ. De opbrengst van dit biertje gaat naar het goede doel.

Proosten op het succes van Annemiek van Vleuten

Annemiek van Vleuten is een van de meest succesvolle vrouwelijke wielrenners van de afgelopen jaren. Van gouden medailles op de Olympische Spelen tot wereldkampioenschappen, Annemiek heeft meer dan 100 overwinningen op haar naam staan. Ter ere van Annemiek en de successen die zij heeft geboekt, heeft het team van Koersprêt samen met haar team, Movistar, een limited edition biertje op de markt gebracht onder de naam: Chapeau Champ

De low-alcohol IPA is een ode aan Annemiek. Met op de achterkant haar grootste overwinningen en op de voorkant een prachtige actiefoto. Met een oplage van 70 stuks en verpakt in een 4-pack is dit het biertje om het succes van Annemiek te vieren. Bovendien is het biertje niet alleen voor Annemiek, maar zullen alle opbrengsten gedoneerd worden aan een goed doel dat Annemiek heeft gekozen, namelijk Stichting Olrik.

Proosten-Annemiek-van-Vleuten-IPA-Koersprêt

Een uniek biertje voor het goede doel

De Chapeau Champ is meer dan alleen een biertje ter ere van Annemiek. In samenwerking met Movistar en Annemiek is er ook besloten om alle opbrengsten te doneren aan een goed doel dat gekozen is door Annemiek. Dit goede doel is Stichting Olrik geworden. Door de Chapeau Champ te bestellen draag je bij aan diverse projecten in Nederland.

Chapeau-Champ-Low-Alc-IPA-Koersprêt

Het werk van Stichting Olrik

Het gekozen goede doel van Annemiek is Stichting Olrik. Stichting Olrik is een initiatief dat zich focust op het helpen van anderen door projecten te sponsoren van andere goede doelen. Stichting Olrik biedt zijn diensten aan voor kleinschalige projecten die zich concreet en gericht inzetten om anderen te helpen.

Zo hebben zij al geholpen met het opzetten van een project om kinderen met een lager inkomen te helpen hun zwemdiploma te halen en hebben ze tijdens de kerstdagen de voedselbank geholpen met een feestmaal. Wil je meer weten over de Chapeau Champ en de opbrengsten hiervan? Lees dan ook het artikel van Bicycling!

Store Locator is loading from Storemapper plugin...